ZDOLNY
ale trzeba zapytac ks-a to on potrafi wynalezc takich kolesi

aaaaaa napisał(a):Siema ja też zamieżam kupić cross'a i właśnie zdecydowalem kupić sobie diabolini Xb-33 125cmm3
zobacz sobie go ,czytałem bardzo,bardzo dużo na jego temat i okazało sie ,że to naprawde dobry cross nei żadna chińszczyzna czytałem gdzieś ,że podobno składają silniki z orginalnych częsci hondy ale niewiem czy to prawda i tez czytałem wypowiedzi osób które mają teho crossa i mowili ,że się dobrze sprawuje więc Ci co myślą ,że to chinczyk który pochodzi tydzien to sie myla kup se tego crossa i nie oplaca sie kupywac skatanego uzywanego crossa to nie jest suter ze ktos na nim gładko jeździl tylko zapewne ostro katał

TARAS1971 napisał(a):dlaczego ktos chce zablysnac nie majac zielonego pjecia o temacie?
przemek51072 napisał(a):Jednak biorę 250yz bo i tak za 2 lata albo szybciej zmienię na 450 ktm bo 250 będzie za słabe i nie gadajcie że jest za mocne bo za mocne nie jest nigdy powie wam to każdy pzdr.
ks-rider napisał(a):tym razem rodzime od 16 letniego EXPERTAprzemek51072 napisał(a):Jednak biorę 250yz bo i tak za 2 lata albo szybciej zmienię na 450 ktm bo 250 będzie za słabe i nie gadajcie że jest za mocne bo za mocne nie jest nigdy powie wam to każdy pzdr.
![]()
![]()
![]()
ks-rider napisał(a):Z innego forum![]()
Dlatego od razu se litra kupilem.
Jak pisze ze hayabusa dobra na pierwszy motor to mi niektorzy pukaja w glowe.
Wlasnie 1000 jest lepsze od 600 bo ma wiekszy moment obrotowy dostepny prawie w kazdym zakresie biegowym.
Dokladnie - komfort wyprzedzania przy wyzszych predkosciach, 600 syfiasto idzie. Poza tym silnik w 1 litrze dostaje mniej, dluzej bezawaryjnie pochodzi. Jak kupujesz kosiarke 600 to strach sie bac - w 95% poprzedni wlasciciel to mlody kozak, ktory katowal ostro moto. Jest wieksze ryzyko ze beda klopoty z silniczkiem.
Cytat(ks-rider @ 14.03.2009 - 18:27)
P.S. Wstawisz foty Twojej tylnej opony ?
Nie wstawie. Ale moge opisac: ma pasek na srodku i nówka po bokach. Tak jezdzil poprzedni wlasciciel. I widac dobrze jezdzil bo ani jednego szlifa nie mial i ani jednego wypadku. Tez bede tak jezdzil na drogach publicznych.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości